Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Τεχνολογία γραμμών συνελεύσεων κατασκευής μηχανών BLDC

Είμαι Online Chat Now
Αναθεωρήσεις πελατών
Εκτιμώ πραγματικά τον τρόπο που άνθρωποι λύνετε το πρόβλημα πέρα από την επικοινωνία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Καλή υπηρεσία στον πελάτη. Και πολύ γρήγορα.

—— Rohit Raj Hasija

Έχουμε πάρει m/c από άλλη επιχείρηση στην Κίνα, αλλά ο τρόπος υποχρέωσης να λύσει το πρόβλημα με τέτοιες αναλυτικές πληροφορίες της ομάδας Nide είναι πραγματικά αξιόλογος.

—— Imperial Electric Company

Η άνεμος μηχανή στατών έχει φθάσει σε με στον τέλειο όρο. Εργασία πολύ καλά, πολύ ικανοποιημένη με την αγορά

—— Kapil Agarawal

NIDE έλεγξε προσεκτικά και παρείχε γρήγορα τις κατάλληλες λύσεις κατασκευής μηχανών βασισμένες στις τεχνικές απαιτήσεις μου

—— Koo

επιχείρηση Νέα
Τεχνολογία γραμμών συνελεύσεων κατασκευής μηχανών BLDC

Τεχνολογία γραμμών συνελεύσεων κατασκευής μηχανών BLDC

 

Αυτή η τεχνολογία γραμμών συνελεύσεων κατασκευής μηχανών αφορά γενικά μια αβούρτσιστη άμεση τρέχουσα συνέλευση μηχανών (BLDC), και ειδικότερα προς μια βελτιωμένες μέθοδο και μια δομή για την ένωση των μόνιμων τμημάτων μαγνητών σε έναν στροφέα της συνέλευσης μηχανών BLDC.

 

Με την εμφάνιση της αβούρτσιστης άμεσης τρέχουσας τεχνολογίας μηχανών (BLDC), η εισαγωγή των ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου μηχανών στους διάφορους τομείς, οι στόχοι βιομηχανίας της μακράς διαρκείας, υψηλής αποδοτικότητας, της αξιοπιστίας και της χαμηλής παρέμβασης της EM έχουν γίνει επιτεύξιμοι. Οι συνελεύσεις μηχανών BLDC περιλαμβάνουν μια συνέλευση στροφέων που διατίθεται για την τροφοδοτημένη περιστροφή μέσα σε μια απάντηση σταθμών σε έναν ηλεκτρομαγνητικό τομέα που παράγεται από το στάτη. Ο στροφέας μιας μηχανής BLDC περιλαμβάνει μια πολλαπλότητα των μαγνητικών τμημάτων που παρατάσσονται στις ίσες τοξοειδείς αυξήσεις για την εξωτερική επιφάνειά του. Χαρακτηριστικά, τα τμήματα μαγνητών είναι ντυμένα με ένα λεπτό στρώμα του προστατευτικού υλικού και έπειτα επισυναμμένα σε ένα ελλοχεύον τμήμα πλημνών του στροφέα που χρησιμοποιεί μια συνδέοντας κόλλα.

Στις περιστάσεις όπου το υλικό επιστρώματος δεν υιοθετείται ασφαλώς στο τμήμα μαγνητών, η απελασματοποίηση μπορεί να εμφανιστεί κατά τη λειτουργία. Αυτή η καταστροφική αποτυχία του χωρισμού μαγνητών από την ελλοχεύουσα επιφάνεια πλημνών μπορεί να οδηγήσει στη ζημία μηχανών. Η προγενέστερη τέχνη έχει προτείνει τις τεχνικές εκτός από την κόλλα για τη διατήρηση των τμημάτων μαγνητών στο στροφέα σε μια συνέλευση μηχανών BLDC. Είναι μια βελτιωμένα μέθοδος και ένα σχέδιο για την ένωση των μόνιμων τμημάτων μαγνητών σε μια ενεργό σειρά σε έναν στροφέα για μια αβούρτσιστη άμεση τρέχουσα συνέλευση ηλεκτρικών κινητήρων που είναι ισχυρή, ελαφριά, και ολοκληρώνω αποτελεσματικά στις τοποθετήσεις υψηλής παραγωγής.

Η μέθοδος συλλογίζεται μια μέθοδο για τα μόνιμα τμήματα μαγνητών σε μια ενεργό σειρά σε έναν στροφέα για μια αβούρτσιστη άμεση τρέχουσα συνέλευση ηλεκτρικών κινητήρων (BLDC) του τύπου που χρησιμοποιείται στις υγρούς αντλίες βενζίνης και τους ομοίους. Η μέθοδος περιλαμβάνει τα βήματα της παροχής ενός περιστροφικού άξονα που έχει ένα τμήμα πλημνών μια εξωτερική επιφάνεια, που παρέχει μια πολλαπλότητα των μόνιμων τμημάτων μαγνητών, κάθε τμήμα μαγνητών που έχει τις αντιτιθέμενες άκρες, και που υποστηρίζει τα τμήματα μαγνητών σε μια λειτουργική θέση εξωτερικής επιφάνειας του τμήματος πλημνών. Το βήμα της υποστήριξης των τμημάτων μαγνητών περιλαμβάνει να τακτοποιήσει τα τμήματα μαγνητών δίπλα-δίπλα στις ίσες τοξοειδείς αυξήσεις γύρω από την εξωτερική επιφάνεια της πλήμνης.

Η μέθοδος περιλαμβάνει περαιτέρω την κατασκευή ενός δακτυλιοειδούς δαχτυλιδιού από ένα ηλεκτρικά αγώγιμο υλικό και αόριστα την περικύκλωση τουλάχιστον ενός τέλους των υποστηριγμένων τμημάτων μαγνητών με το δαχτυλίδι.

 

Η μέθοδος χαρακτηρίζεται από το βήμα γρήγορα να συρρικνωθεί το δαχτυλίδι με να προτρέψει εκεί μέσα μια ισχυρή τρέχουσα ροή χρησιμοποιώντας ένα παλόμενο υψηλή ενέργεια μαγνητικό πεδίο για να συμπιέσει κάθε ενός από τα τμήματα μαγνητών στη σφιχτή πιέζοντας δέσμευση ενάντια στην εξωτερική επιφάνεια της πλήμνης και με αυτόν τον τρόπο να κρατήσει συλλογικά τα τμήματα μαγνητών στη λειτουργική θέση επάνω στον περιστροφικό άξονα.

Η μέθοδος συλλογίζεται επίσης μια συνέλευση ηλεκτρικών κινητήρων BLDC του τύπου που χρησιμοποιείται στις υγρούς αντλίες βενζίνης και τους ομοίους. Η συνέλευση μηχανών περιλαμβάνει έναν στάτη για την παραγωγή ενός ελεγχόμενου ηλεκτρομαγνητικού τομέα. Ο στάτης καθορίζει έναν κεντρικό διαμήκη άξονα της συνέλευσης μηχανών. Ένας άξονας υποστηρίζεται για την περιστροφή για το διαμήκη άξονα, και περιλαμβάνει ένα τμήμα πλημνών που έχει μια εξωτερική επιφάνεια. Μια πολλαπλότητα των μόνιμων τμημάτων μαγνητών υποστηρίζεται στην εξωτερική επιφάνεια της πλήμνης για την περιστροφή με τον άξονα. Κάθε τμήμα μαγνητών έχει απέναντι από, κατά μήκος χωρισμένες κατά διαστήματα άκρες. Τα τμήματα μαγνητών τακτοποιούνται δίπλα-δίπλα στις ίσες τοξοειδείς αυξήσεις γύρω από την πλήμνη. Η συνέλευση μηχανών χαρακτηρίζεται από ένα δακτυλιοειδές δαχτυλίδι που περικυκλώνει τουλάχιστον μια από το παραμόρφωση των ακρών της παραταγμένης πολλαπλότητας των τμημάτων μαγνητών, το δαχτυλίδι σε μια ηλεκτρομαγνητική διαμορφώνοντας λειτουργία ώστε να ασκηθεί μια γενικά ομοιόμορφη συμπίεση σε κάθε ένα από τα τμήματα μαγνητών για να κρατήσει τα τμήματα μαγνητών σε μια λειτουργική θέση γύρω από την πλήμνη. Το δαχτυλίδι που διαμορφώνεται έτσι λειτουργεί για να διατηρήσει τα τμήματα μαγνητών στην πλήμνη κατά τρόπο αξιόπιστο, ανέξοδο που πραγματοποιείται αποτελεσματικά στα υψηλά περιβάλλοντα παραγωγής.

 

Επιπλέον, η μέθοδος συλλογίζεται ένα μόνιμο τμήμα μαγνητών του τύπου που χρησιμοποιείται σε μια σειρά τμημάτων μαγνητών που υποστηρίζονται σε έναν στροφέα σε μια συνέλευση ηλεκτρικών κινητήρων BLDC. Το τμήμα μαγνητών περιλαμβάνει μια εσωτερική επιφάνεια, μια κυρτή, semi-cylindrical εξωτερική επιφάνεια, ένα ανώτερο όριο, ένα χαμηλότερο όριο, και τις αντιτιθέμενες, γενικές παράλληλες δευτερεύουσες άκρες που επεκτείνονται αντίστοιχα μεταξύ των ανώτερων και χαμηλότερων ορίων. Το τμήμα μαγνητών αυτής της μεθόδου χαρακτηρίζεται από μια πρώτη γλώσσα δίπλα σε ένα τέλος των ανώτερων και χαμηλότερων ορίων για τη λήψη ενός δακτυλιοειδούς δαχτυλιδιού που παραμορφώνεται στη συνέχεια σε μια ηλεκτρομαγνητική διαμορφώνοντας λειτουργία ώστε να ασκηθεί μια γενικά ομοιόμορφη συμπίεση στο τμήμα μαγνητών για να κρατήσει το τμήμα μαγνητών στη λειτουργική θέση του επάνω στο στροφέα.

Χρόνος μπαρ : 2021-05-20 09:46:55 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Herbert

Τηλ.:: 0086-15067409300

Φαξ: 00-86-057487295637

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άνεμος μηχανή βελόνων

Μηχανή τυλίγματος σπειρών ηλεκτρικών κινητήρων, άνεμος μηχανήματα σπειρών για το στάτη BLDC

Εσωτερική υψηλή αυτοματοποίηση μηχανών τυλίγματος ηλεκτρικών κινητήρων κουρδιστηριών για την αβούρτσιστη μηχανή

Αυτόματος άνεμος εξοπλισμός ηλεκτρικών κινητήρων 2 σταθμών για τον πολυ στάτη μηχανών Πολωνού BLDC

Armature BLDC μηχανή τυλίγματος σπειρών βελόνων για την αβούρτσιστη μηχανή 120 αποδοτικότητα περιστροφής/λεπτό

Άνεμος μηχανή στατών

Αυτόματη ηλεκτρική άνεμος μηχανή στατών μηχανών πλημνών ροδών μηχανικών δίκυκλων

Αποδοτικότερος Balancer του Full Auto ηλεκτρικός άνεμος εξοπλισμός καλωδίων σπειρών στατών

Χαμηλού θορύβου δύο λειτουργώντας σταθμοί μηχανών τυλίγματος σπειρών στατών NIDE αυτόματα

8 αποδοτικότητα ύψους μηχανών τυλίγματος στατών σταθμών εργασίας για τη μηχανή όρου αέρα

Αυτόματη μηχανή τυλίγματος σπειρών

Αποδοτικές αυτόματες μηχανή τυλίγματος σπειρών/σπείρα καλωδίων που παρεμβάλλει τη μηχανή τέσσερα λειτουργώντας σταθμός

Αυτοκινητικός ενιαίος λειτουργώντας σταθμός μηχανών τυλίγματος σπειρών στατών εναλλακτών μηχανών

Ηλεκτρική άνεμος μηχανή μηχανών ροδών ποδηλάτων, αυτόματη υψηλή αποδοτικότητα μηχανών κουλουριάσματος

Αυτόματη μεγάλη μηχανή τυλίγματος σπειρών μηχανών αντλιών

Αίτηση κράτησης
Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Armature μηχανή τυλίγματος προμηθευτής. © 2014 - 2024 armaturewindingmachine.com. All Rights Reserved.