Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Πώς να κάνει έναν στάτη μηχανών ανώτατων ανεμιστήρων;

Είμαι Online Chat Now
Αναθεωρήσεις πελατών
Εκτιμώ πραγματικά τον τρόπο που άνθρωποι λύνετε το πρόβλημα πέρα από την επικοινωνία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Καλή υπηρεσία στον πελάτη. Και πολύ γρήγορα.

—— Rohit Raj Hasija

Έχουμε πάρει m/c από άλλη επιχείρηση στην Κίνα, αλλά ο τρόπος υποχρέωσης να λύσει το πρόβλημα με τέτοιες αναλυτικές πληροφορίες της ομάδας Nide είναι πραγματικά αξιόλογος.

—— Imperial Electric Company

Η άνεμος μηχανή στατών έχει φθάσει σε με στον τέλειο όρο. Εργασία πολύ καλά, πολύ ικανοποιημένη με την αγορά

—— Kapil Agarawal

NIDE έλεγξε προσεκτικά και παρείχε γρήγορα τις κατάλληλες λύσεις κατασκευής μηχανών βασισμένες στις τεχνικές απαιτήσεις μου

—— Koo

επιχείρηση Νέα
Πώς να κάνει έναν στάτη μηχανών ανώτατων ανεμιστήρων;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να κάνει έναν στάτη μηχανών ανώτατων ανεμιστήρων;

Πώς να κάνει έναν στάτη μηχανών ανώτατων ανεμιστήρων;

 

 

Οι ανώτατοι ανεμιστήρες χρησιμοποιούνται ευρέως καθημερινή ζωή και βιομηχανία ανθρώπων την στην " s επειδή έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά.

 

 

1. Ενέργεια - αποταμίευση

Με την τάση της σφαιρικής προστασίας θέρμανσης και του περιβάλλοντος και της διατήρησης της ενέργειας, ο κλιματισμός, τέτοιες υψηλής ισχύος συσκευές, είναι όλο και περισσότερο περιορισμένος. Θεωρείται ότι οι άνθρωποι που έχουν χρησιμοποιήσει τους ανώτατους ανεμιστήρες και τα κλιματιστικά μηχανήματα θα σκεφτούν ότι οι ανώτατοι ανεμιστήρες είναι σχετικά ακριβότεροι από τα κλιματιστικά μηχανήματα. Το κλιματιστικό μηχάνημα είναι ισοδύναμο με την κατανάλωση ισχύος 20 ηλεκτρικών ανεμιστήρων. Όταν η θερμοκρασία είναι λιγότερο από 30 βαθμοί, ο ανεμιστήρας μπορεί πλήρως να επιτύχει την επίδραση της ψύξης και της μεταφοράς θερμότητας. Διαπιστώνεται ότι η χρησιμοποίηση του ανώτατου ανεμιστήρα με το κλιματιστικό μηχάνημα μπορεί να μειώσει το φορτίο του κλιματιστικού μηχανήματος, το οποίο θα κάνει την εσωτερική και υπαίθρια διαφορά θερμοκρασίας πάρα πολύ. Η άνεση είναι αρκετά καλή, και δεν είναι εύκολο να προκληθεί ένα κρύο. Επιπλέον, σε όλους τους ανεμιστήρες (επιτραπέζιοι ανεμιστήρες, ανεμιστήρες πατωμάτων, ανώτατοι ανεμιστήρες, κ.λπ.), μόνο ο ανώτατος ανεμιστήρας παράγει το μεγαλύτερο ποσό αέρα κάτω από τη ίδια ποσότητα της ηλεκτρικής ενέργειας (ο όγκος αέρα είναι ο ίδιος με τον όγκο του αέρα και της περιοχής), τόσες πολλές χώρες στις ξένες χώρες τον συστήνουν. Ο ανώτατος ανεμιστήρας είναι μια συσκευή εξοικονόμησης ενέργειας.

 

 

2. Κυκλοφορία αέρα:

Ο ανώτατος ανεμιστήρας έχει έναν μπροστινό και πίσω διακόπτη για το χειμώνα και το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι, τίθεται τη θετική κατεύθυνση, οι λεπίδες ανεμιστήρων περιστρέφονται προς τα εμπρός, ο αέρας αισθάνεται ευγενής και δροσερός στο κλιματιζόμενο δωμάτιο, το κλιματιστικό μηχάνημα μπορεί να βοηθηθεί για να αυξήσει τη ροή του κρύου αέρα, που όχι μόνο μειώνει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, σώζει την ενέργεια και προστατεύει το περιβάλλον, αλλά και αποτρέπει το σύνδρομο κλιματισμού. Το χειμώνα, αντιστρέφεται, και οι λεπίδες ανεμιστήρων αντιστρέφονται, οι οποίες μπορούν να πιέσουν το ζεστό αέρα αυξανόμενος στο δωμάτιο. Οι άνθρωποι στο δωμάτιο δεν μπορούν να αισθανθούν τον αέρα, αλλά αυξάνουν την κυκλοφορία αέρα. Στο δωμάτιο με τη θερμάστρα, μπορεί να αυξήσει τη ζεστασιά. Το ποσοστό μεταφοράς του αέρα καθιστά τον εσωτερικό ζεστό αέρα ομοιόμορφα θερμό ως άνοιξη.

 

 

3. Χαμηλού θορύβου και γρήγορη ταχύτητα

Ο θόρυβος των ανώτατων ανεμιστήρων στη καθημερινή ζωή είναι πολύ χαμηλός, τόσο χαμηλός που εάν δεν φροντίζετε ή δεν δίνετε σκόπιμα προσοχή στην παρατήρηση, σχεδόν θα θεωρήσετε ότι δεν υπάρχει κανένας ήχος όταν τρέχει ο ανώτατος ανεμιστήρας.

 

 

Γραμμή παραγωγής κατασκευής στατών μηχανών ανώτατων ανεμιστήρων BLDC

Ένα σημαντικό μέρος της παραγωγής ανώτατων ανεμιστήρων είναι ο στάτης ανώτατων ανεμιστήρων. Γενικά, ο στάτης ανώτατων ανεμιστήρων έχει μια δομή 32 αυλακώσεων. Κύριο και βοηθητικό windings σπειρών είναι κάθε ένα 16 αυλακώσεις, οι οποίες διαιρούνται σε εσωτερικά και εξωτερικά δαχτυλίδια. Το εσωτερικό δαχτυλίδι είναι το δευτεροβάθμιο τύλιγμα, το εξωτερικό δαχτυλίδι είναι το κύριο τύλιγμα, και υπάρχουν 4 έξοδοι στις δύο άνεμος σπείρες.

 

 

Ο ακόλουθος είναι η εισαγωγή της διαδικασίας παραγωγής στατών μηχανών ανώτατων ανεμιστήρων της Co. μηχανικού εξοπλισμού Ningbo Nide, ΕΠΕ.

 

 

Η παραγωγή στατών ανώτατων ανεμιστήρων μας μπορεί να διαιρεθεί σε τρία βήματα: η διαδικασία εισαγωγής εγγράφου μόνωσης στατών μηχανών ανώτατων ανεμιστήρων, διαδικασία τυλίγματος στατών μηχανών ανώτατων ανεμιστήρων, διαδικασία σταλάγματος βερνικιών διαπότισης στατών μηχανών ανώτατων ανεμιστήρων, και το τύλιγμα στατών ανεμιστήρων εισαγωγής και ανώτατων ορίων στατών ανώτατων ανεμιστήρων είναι 2 φορές κάθε μια. Μόνο η χειρωνακτική φόρτωση και η εκφόρτωση του στάτη μηχανών ανώτατων ανεμιστήρων, άλλες μηχανές διαδικασίας είναι αυτοματοποιημένες, ο οποίος βελτιώνει πολύ την αποδοτικότητα παραγωγής και κερδίζει δαπάνες παραγωγής.

 

 

1. Διαδικασία εισαγωγής εγγράφου μονώσεων.

μηχανή εισαγωγής εγγράφου insualtion στατών μηχανών ανώτατων ανεμιστήρων

Αρχικά, η παρεμβολή του εγγράφου μόνωσης στο εσωτερικό δαχτυλίδι της μηχανής ανώτατων ανεμιστήρων, και ολοκληρώνει έπειτα το τύλιγμα του εσωτερικού δαχτυλιδιού του στάτη μηχανών ανώτατων ανεμιστήρων.

έγγραφο μόνωσης αυλακώσεων στατών ανώτατων ανεμιστήρων που παρεμβάλλει τη μηχανή

Περαιτέρω παρεμβάλλοντας το έγγραφο μόνωσης στο εξωτερικό δαχτυλίδι του στάτη ανώτατων ανεμιστήρων. Εάν τα εσωτερικά και εξωτερικά δαχτυλίδια παρεμβάλλονται στο μονώνοντας έγγραφο και έπειτα τύλιγμα του στάτη ανώτατων ανεμιστήρων, το αποτέλεσμα τυλίγματος του εσωτερικού δαχτυλιδιού θα επηρεαστεί. και το μονώνοντας έγγραφο του εξωτερικού δαχτυλιδιού θα ήταν ζημίες.

 

 

2. Διαδικασία τυλίγματος

Μηχανή τυλίγματος σπειρών στατών ανώτατων ανεμιστήρων BLDC

Μετά από την εισαγωγή εγγράφου μόνωσης για το εσωτερικό δαχτυλίδι του στάτη μηχανών ανώτατων ανεμιστήρων, που τυλίγει το εσωτερικό δαχτυλίδι του στάτη ανώτατων ανεμιστήρων, και έπειτα το εξωτερικό δαχτυλίδι του ανώτατου ορίου ο στάτης ανεμιστήρων παρεμβάλλεται στο έγγραφο μόνωσης.

Κουρδιστήρι μηχανών μηχανών τυλίγματος σπειρών ανώτατων ανεμιστήρων στατών BLDC

Τέλος, το εξωτερικό δαχτυλίδι του στάτη ανώτατων ανεμιστήρων ολοκληρώνει τη διαδικασία τυλίγματος σπειρών.

 

 

3. Διαδικασία σταλάγματος βερνικιών διαπότισης

στάζοντας μηχανή βερνικιών διαπότισης στατών ανώτατων ανεμιστήρων

Μετά από το στάτη μηχανών ανώτατων ανεμιστήρων που τυλίγει, ο ανεμιστήρας στατών ανεμιστήρων αρχίζει το βερνίκι διαπότισης, βοηθά το σμαλτωμένο καλώδιο του στάτη μπορεί να καθοριστεί, έτσι ώστε η σπείρα δεν είναι χαλαρή και το καλώδιο δεν είναι στριμμένο, την τριβή μεταξύ του καλωδίου και το καλώδιο μειώνεται, και η απόδοση μόνωσης του στάτη μπορεί να αυξηθεί. Αυξήστε την ταχύτητα μεταφοράς θερμότητας, απομονώστε την υγρασία, χωρίστε τη σπείρα, και επεκτείνετε πολύ την εφαρμόσιμη ζωή του στάτη ανώτατων ανεμιστήρων.

Χρόνος μπαρ : 2018-11-15 15:38:25 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Herbert

Τηλ.:: 0086-15067409300

Φαξ: 00-86-057487295637

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άνεμος μηχανή βελόνων

Μηχανή τυλίγματος σπειρών ηλεκτρικών κινητήρων, άνεμος μηχανήματα σπειρών για το στάτη BLDC

Εσωτερική υψηλή αυτοματοποίηση μηχανών τυλίγματος ηλεκτρικών κινητήρων κουρδιστηριών για την αβούρτσιστη μηχανή

Αυτόματος άνεμος εξοπλισμός ηλεκτρικών κινητήρων 2 σταθμών για τον πολυ στάτη μηχανών Πολωνού BLDC

Armature BLDC μηχανή τυλίγματος σπειρών βελόνων για την αβούρτσιστη μηχανή 120 αποδοτικότητα περιστροφής/λεπτό

Άνεμος μηχανή στατών

Αυτόματη ηλεκτρική άνεμος μηχανή στατών μηχανών πλημνών ροδών μηχανικών δίκυκλων

Αποδοτικότερος Balancer του Full Auto ηλεκτρικός άνεμος εξοπλισμός καλωδίων σπειρών στατών

Χαμηλού θορύβου δύο λειτουργώντας σταθμοί μηχανών τυλίγματος σπειρών στατών NIDE αυτόματα

8 αποδοτικότητα ύψους μηχανών τυλίγματος στατών σταθμών εργασίας για τη μηχανή όρου αέρα

Αυτόματη μηχανή τυλίγματος σπειρών

Αποδοτικές αυτόματες μηχανή τυλίγματος σπειρών/σπείρα καλωδίων που παρεμβάλλει τη μηχανή τέσσερα λειτουργώντας σταθμός

Αυτοκινητικός ενιαίος λειτουργώντας σταθμός μηχανών τυλίγματος σπειρών στατών εναλλακτών μηχανών

Ηλεκτρική άνεμος μηχανή μηχανών ροδών ποδηλάτων, αυτόματη υψηλή αποδοτικότητα μηχανών κουλουριάσματος

Αυτόματη μεγάλη μηχανή τυλίγματος σπειρών μηχανών αντλιών

Αίτηση κράτησης
Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Armature μηχανή τυλίγματος προμηθευτής. © 2014 - 2024 armaturewindingmachine.com. All Rights Reserved.