Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Πώς να κάνει τους ηλεκτρικούς κινητήρες;

Είμαι Online Chat Now
Αναθεωρήσεις πελατών
Εκτιμώ πραγματικά τον τρόπο που άνθρωποι λύνετε το πρόβλημα πέρα από την επικοινωνία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Καλή υπηρεσία στον πελάτη. Και πολύ γρήγορα.

—— Rohit Raj Hasija

Έχουμε πάρει m/c από άλλη επιχείρηση στην Κίνα, αλλά ο τρόπος υποχρέωσης να λύσει το πρόβλημα με τέτοιες αναλυτικές πληροφορίες της ομάδας Nide είναι πραγματικά αξιόλογος.

—— Imperial Electric Company

Η άνεμος μηχανή στατών έχει φθάσει σε με στον τέλειο όρο. Εργασία πολύ καλά, πολύ ικανοποιημένη με την αγορά

—— Kapil Agarawal

NIDE έλεγξε προσεκτικά και παρείχε γρήγορα τις κατάλληλες λύσεις κατασκευής μηχανών βασισμένες στις τεχνικές απαιτήσεις μου

—— Koo

επιχείρηση Νέα
Πώς να κάνει τους ηλεκτρικούς κινητήρες;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να κάνει τους ηλεκτρικούς κινητήρες;

Η κύρια αρχή δομών και εργασίας της μηχανής.

Ο ηλεκτρικός κινητήρας (συνήθως γνωστός ως «μηχανή») αναφέρεται σε μια ηλεκτρομαγνητική συσκευή που μετατρέπει ή διαβιβάζει την ηλεκτρική ενέργεια σύμφωνα με το νόμο της ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής. Αντιπροσωπεύεται από το γράμμα Μ στο κύκλωμα. Η κύρια λειτουργία της είναι να παραγάγει την οδηγώντας ροπή ως πηγή ισχύος για τις ηλεκτρικές συσκευές ή τα διάφορα μηχανήματα. Η γεννήτρια αντιπροσωπεύεται από το γράμμα Γ στο κύκλωμα. Η κύρια λειτουργία της είναι να μετατρέψει την ηλεκτρική ενέργεια στη μηχανική ενέργεια.

Η μηχανή περιλαμβάνει κυρίως το τύλιγμα ηλεκτρομαγνητών ή το διανεμημένο στάτη που τυλίγει για να παραγάγει ένα μαγνητικό πεδίο, περιστρεφόμενο armature ή έναν στροφέα και άλλα εξαρτήματα. Στο πλαίσιο της δράσης του περιστρεφόμενου μαγνητικού πεδίου του στάτη που τυλίγει, ένα ρεύμα διατρέχει του πλαισίου αργιλίου κλουβιών σκιούρων armature και περιστρέφεται από τη δράση του μαγνητικού πεδίου.

 

Στάτης (στάσιμο μέρος)

Πυρήνας στατών: ένα μέρος του μαγνητικού κυκλώματος της μηχανής, και το τύλιγμα στατών τοποθετούνται σε το

Στάτης που τυλίγει: Είναι το μέρος κυκλωμάτων της μηχανής, η οποία συνδέεται με το τριφασικό εναλλασσόμενο ρεύμα για να παραγάγει ένα περιστρεφόμενο μαγνητικό πεδίο

Πλαίσιο: Καθορίστε τον πυρήνα στατών και τις μπροστινό και πίσω μέρος καλύψεις για να υποστηρίξετε το στροφέα, και διαδραματίστε το ρόλο της προστασίας και του διασκεδασμού θερμότητας

Στροφέας (περιστρεφόμενο μέρος)

Πυρήνας στροφέων: Καθώς ένα μέρος του μαγνητικού κυκλώματος της μηχανής και του τυλίγματος στροφέων τοποθετείται στην αυλάκωση πυρήνων

Στροφέας που τυλίγει: η κοπή του στάτη που περιστρέφεται το μαγνητικό πεδίο παράγει την προκληθείσα ηλεκτρεγερτική δύναμη και τρέχων, και διαμορφώνει την ηλεκτρομαγνητική ροπή για να περιστραφεί τη μηχανή

 

1. ΣΥΝΕΧΗΣ μηχανή

Μια ΣΥΝΕΧΗΣ μηχανή είναι μια περιστρεφόμενη ηλεκτρική μηχανή που μετατρέπει τη ΣΥΝΕΧΗ ηλεκτρική ενέργεια στη μηχανική ενέργεια (ΣΥΝΕΧΗΣ μηχανή) ή μετατρέπει τη μηχανική ενέργεια στη ΣΥΝΕΧΗ ηλεκτρική ενέργεια (ΣΥΝΕΧΗΣ γεννήτρια). Είναι μια μηχανή που μπορεί να μετατρέψει μεταξύ της ΣΥΝΕΧΟΥΣ ηλεκτρικής ενέργειας και της μηχανικής ενέργειας. Όταν λειτουργεί ως μηχανή, είναι μια ΣΥΝΕΧΗΣ μηχανή, η οποία μετατρέπει την ηλεκτρική ενέργεια στη μηχανική ενέργεια όταν λειτουργεί ως γεννήτρια, είναι μια ΣΥΝΕΧΗΣ γεννήτρια, η οποία μετατρέπει τη μηχανική ενέργεια στην ηλεκτρική ενέργεια.

 

2. Stepper μηχανή

Να περπατήσει η μηχανή είναι μια open-loop να περπατήσει στοιχείων ελέγχου μηχανή που μετατρέπει τα ηλεκτρικά σήματα σφυγμού στη γωνιακή μετατόπιση ή τη γραμμική μετατόπιση. Στην περίπτωση της μη-υπερφόρτωσης, η θέση ταχύτητας μηχανών και στάσεων εξαρτάται μόνο από τον αριθμό συχνότητας και σφυγμού του σήματος σφυγμού, και δεν επηρεάζεται από την αλλαγή φορτίων. Όταν ο stepper οδηγός λαμβάνει ένα σήμα σφυγμού, οδηγεί τη stepper μηχανή περιστρέφεται μια σταθερή γωνία στην καθορισμένη κατεύθυνση. Η γωνιακή μετατόπιση μπορεί να ελεγχθεί με τον έλεγχο του αριθμού σφυγμών, ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός του ακριβούς προσδιορισμού θέσης συγχρόνως, η ταχύτητα και η επιτάχυνση της περιστροφής μηχανών μπορούν να ελεγχθούν με τον έλεγχο της συχνότητας σφυγμού, ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός του κανονισμού ταχύτητας.

Αρχή εργασίας stepper της μηχανής

Όταν οι τρέχουσες ροές μέσω του στάτη που τυλίγει, το τύλιγμα στατών παράγουν ένα διανυσματικό μαγνητικό πεδίο. Το μαγνητικό πεδίο οδηγεί το στροφέα για να περιστραφεί από μια γωνία, έτσι ώστε το ζευγάρι των κατευθύνσεων μαγνητικών πεδίων του στροφέα είναι σύμφωνο με τις κατευθύνσεις μαγνητικών πεδίων του στάτη. Όταν το διανυσματικό μαγνητικό πεδίο του στάτη περιστρέφεται από μια γωνία. Ο στροφέας περιστρέφεται επίσης μια γωνία με το μαγνητικό πεδίο. Κάθε φορά που εισάγεται ένας ηλεκτρικός σφυγμός, η μηχανή περιστρέφεται μια γωνία που προωθεί. Η γωνιακή μετατόπιση ότι αποτελέσματα είναι ανάλογο προς τον αριθμό σφυγμών εισαγωγής, και η ταχύτητα είναι ανάλογες προς τη συχνότητα σφυγμού. Αλλάξτε την ακολουθία ενεργοποίησης τυλίγματος και η μηχανή θα αντιστρέψει. Επομένως, ο αριθμός σφυγμών, συχνότητας και της ακολουθίας ενεργοποίησης κάθε τυλίγματος φάσης της μηχανής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξει την περιστροφή της stepper μηχανής.

 

3. Μονόδρομη ασύγχρονη μηχανή

Η ασύγχρονη μηχανή, επίσης γνωστή ως μηχανή επαγωγής, είναι μια μηχανή εναλλασσόμενου ρεύματος που παράγει την ηλεκτρομαγνητική ροπή από την αλληλεπίδραση του κενού αέρα που περιστρέφεται το μαγνητικό πεδίο και το στροφέα που τυλίγουν το προκληθε'ν ρεύμα, με αυτόν τον τρόπο πραγματοποιώντας τη μετατροπή της ηλεκτρομηχανικής ενέργειας στη μηχανική ενέργεια.

Η αρχή εργασίας της μονοφασικής ασύγχρονης μηχανής

Σε μια μηχανή εναλλασσόμενου ρεύματος, όταν περνά το τύλιγμα στατών ένα ρεύμα εναλλασσόμενου ρεύματος, μια armature magnetomotive δύναμη καθιερώνεται, η οποία ασκεί μεγάλη επίδραση στην ενεργειακή μετατροπή και τη λειτουργούσα απόδοση της μηχανής. Επομένως, το μονοφασικό τύλιγμα εναλλασσόμενου ρεύματος συνδέεται με το μονοφασικό εναλλασσόμενο ρεύμα για να παραγάγει την κυμαιμένος magnetomotive δύναμη. Η magnetomotive δύναμη μπορεί να αποσυντεθεί στο ποσό δύο περιστρεφόμενων magnetomotive δυνάμεων με το ίδιο εύρος και την αντίθετη ταχύτητα, με αυτόν τον τρόπο καθιερώνοντας προς τα εμπρός και της αντιστροφής στο κενό αέρα. Μαγνητικό πεδίο και. Αυτά τα δύο περιστρεφόμενα μαγνητικά πεδία κόβουν τον αγωγό στροφέων και παράγουν την προκληθείσα ηλεκτρεγερτική δύναμη και το προκληθε'ν ρεύμα στον αγωγό στροφέων αντίστοιχα.

Το ρεύμα αλληλεπιδρά με το μαγνητικό πεδίο για να παραγάγει τη θετική και αρνητική ηλεκτρομαγνητική ροπή. Η μπροστινή ηλεκτρομαγνητική ροπή προσπαθεί να καταστήσει το στροφέα μπροστινό η αντίστροφη ηλεκτρομαγνητική ροπή προσπαθεί να κάνει την αντιστροφή στροφέων. Το superposition αυτών των δύο ροπών είναι η επακόλουθη περιστροφή που οδηγεί τη μηχανή για να περιστραφεί.

 

4. Μόνιμη μηχανή μαγνητών

Οι μόνιμες μηχανές μαγνητών είναι μηχανές που χρησιμοποιούν τους μόνιμους μαγνήτες για να παρέχουν ένα μαγνητικό πεδίο. Υπάρχουν δύο όροι για μια μηχανή για να κάνουν την εργασία, κάποια είναι η ύπαρξη ενός μαγνητικού πεδίου, και άλλος είναι η ύπαρξη ενός κινούμενου ρεύματος στο μαγνητικό πεδίο.

NIDE παρέχει τη με το κλειδί στο χέρι υπηρεσία και το τεχνικό consultance για την τεχνολογία παραγωγής μηχανών, αυτό καλύπτει ποικίλλει τις μηχανές τύπων. Θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε τις προσαρμοσμένες και καινοτόμες λύσεις για να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις ποιότητας και παραγωγής, να στοχεύσουν να καταστήσουμε την παραγωγή μηχανών ευκολότερη. Η πλήρως αυτόματη μηχανή μας συγκεντρώνει τη γραμμή είναι κατάλληλη για ποικίλλει τη συνέλευση μηχανών επαγωγής τύπων, συνέλευση μηχανών BLDC, καθολικός ηλεκτρικός κινητήρας και η συνέλευση ΣΥΝΕΧΏΝ μηχανών, αυτό θα μπορούσε αυτόματα να συγκεντρώσει τα τμήματα στροφέων, armature, στατών και μηχανών από κοινού. Χρησιμοποιείται για τη μηχανή πλυντηρίων, τη μηχανή ανεμιστήρων, τη μηχανή BLDC, DD τη μηχανή, την ηλεκτρική μηχανή ποδηλάτων, την ηλεκτρική μηχανή οχημάτων, τη μηχανή πλημνών, DD BLDC τη μηχανή πλυντηρίων, τη μηχανή συμπιεστών, τη μηχανή ηλεκτρικών σκουπών, τη μηχανή εργαλείων δύναμης, τη μηχανή ψηκτρών, τη μηχανή αναμικτών, τη μηχανή αντλιών RO, τη μηχανή NEMA, τη ΣΥΝΕΧΉ μηχανή, κ.λπ. Χαρακτηρίζει γρήγορα, αποδοτικό, ακριβές τύλιγμα, εύκολη οργάνωση, φιλικοί προς το χρήστη προγραμματισμός και ευελιξία σχεδίασης.

Χρόνος μπαρ : 2020-10-13 15:15:10 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Herbert

Τηλ.:: 0086-15067409300

Φαξ: 00-86-057487295637

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άνεμος μηχανή βελόνων

Μηχανή τυλίγματος σπειρών ηλεκτρικών κινητήρων, άνεμος μηχανήματα σπειρών για το στάτη BLDC

Εσωτερική υψηλή αυτοματοποίηση μηχανών τυλίγματος ηλεκτρικών κινητήρων κουρδιστηριών για την αβούρτσιστη μηχανή

Αυτόματος άνεμος εξοπλισμός ηλεκτρικών κινητήρων 2 σταθμών για τον πολυ στάτη μηχανών Πολωνού BLDC

Armature BLDC μηχανή τυλίγματος σπειρών βελόνων για την αβούρτσιστη μηχανή 120 αποδοτικότητα περιστροφής/λεπτό

Άνεμος μηχανή στατών

Αυτόματη ηλεκτρική άνεμος μηχανή στατών μηχανών πλημνών ροδών μηχανικών δίκυκλων

Αποδοτικότερος Balancer του Full Auto ηλεκτρικός άνεμος εξοπλισμός καλωδίων σπειρών στατών

Χαμηλού θορύβου δύο λειτουργώντας σταθμοί μηχανών τυλίγματος σπειρών στατών NIDE αυτόματα

8 αποδοτικότητα ύψους μηχανών τυλίγματος στατών σταθμών εργασίας για τη μηχανή όρου αέρα

Αυτόματη μηχανή τυλίγματος σπειρών

Αποδοτικές αυτόματες μηχανή τυλίγματος σπειρών/σπείρα καλωδίων που παρεμβάλλει τη μηχανή τέσσερα λειτουργώντας σταθμός

Αυτοκινητικός ενιαίος λειτουργώντας σταθμός μηχανών τυλίγματος σπειρών στατών εναλλακτών μηχανών

Ηλεκτρική άνεμος μηχανή μηχανών ροδών ποδηλάτων, αυτόματη υψηλή αποδοτικότητα μηχανών κουλουριάσματος

Αυτόματη μεγάλη μηχανή τυλίγματος σπειρών μηχανών αντλιών

Αίτηση κράτησης
Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Armature μηχανή τυλίγματος προμηθευτής. © 2014 - 2024 armaturewindingmachine.com. All Rights Reserved.